Wednesday, 20 August 2014

Tempat kerja

Hye semua .. harini aku nak cerita ttg tmpt kerja..
Oh may! Aku betul betul happy kerja kat aeon .. walaupun kekadang tu macam2 pekara jadi .. dan masalah kewangan .. tapi nak buat macam mane . I have to do it .. dan sekarang ni kekadang aku terasa mcam malas nak post blogger ni .. haha . Jahat kan aku ? Oh may ! Sorry . Okay .. jum tgk gambar aku yang tersangat comel2 belake sekarang ni nak ?

Wednesday, 9 October 2013

Hello . Semua . Disini saye nakk bagitahu . 
En yahya bin aisa . Buahati . Pengarang jantung dan imam saya . 
Pernah sekali . Say terfikir . Knp dia pilih saye ? Dia nak mainkn hati saya atau ape . Lepas tu saye terfikir . Untuk apa dia mainkn hati saya kalau dia sanggup buat semua nya untuk saya .

Pernah saye pandang wajah dia . Saye nmpak betapa tulus hati dia mencintai saye . Menyayangi saye . Saye terfikir . 
Kenapa ?! Kenapa bukan dia yang aku jumpa dari dulu lagi . 
Kalau aku jumpa dia takn aku menangung derita mcm ni . Msti aku bahagia . 

Sayang ..
abang masih yahya yang ayg kenal dulu atau abg dah berubah ?
Hati ayg . Cinta ayg . Diri dan jiwa ayg masih untuk abg . 
Sayang . Walau sukar mane pun hidup kita . Ayg janji . Ayg tetap akn setia bersama abg . 

Abg letih . Ayg akn buat abg segar . Abg mara . Ayg tunggu reda . Maafkan ayg sbb sakitkn hati abg . Maafkn ayg lukakan hati abg . 
Percaye lah . Hati ayg untuk abg . Tetap untuk abg . 


I love my husband so much . Ayng nak abg tahu !

Tuesday, 8 October 2013

Selamat pagi

Huikk , selamat pagi semua . Alhamdulillah . Sekarang ni kita masih mampu bernafas seperti biasa . Sekarang ni sye sedang belajar macammana nak buat website yg bole mendatangkan keuntungan . Semoga semua yang kita rancang akan berhasil . Bukan maksud saye disini saye nak riak or what okay . Kalau sesiape yang pandai buat website yg mcm tu . Tlg2 la bantu saye . Bukan ape . Nak cari duit lebih utk perbelanjaan hidup saye . Bukn ckp selame ni tak cukup . TAK ! Alhamdulillah cukup . Cuma saye perlukan sedikkt duit tambahan utk simpanan masa hadapan saya . Org kate sikit2 . Lame2 nnt jd bukit . Insyaallah . Ade rezeki . Ade lah . Allah itu ade . Terima kasih semua .

Assalamualaikum

hari pertunangan 8 sept 2013

Hello . Hye everyone ! I will get marrried ! Yeahh . With my sayang lahh . Alhamdulillah . Akhirnye . Dapat jugak kawin dengan pilihan hati . I will post my picta here . Enjoyy . 


Friday, 16 December 2011

rindu dekat boyfie saye :)

aduii , baru je td jumpe my boyfie , dahh rindu gile tahu !!
sayang , tadi mase kite jumpe , awak diam je , awak takk pandang pom saye ..
awak tyto je , takk layan saye , lepas ue awak bgon tyto , awak takk endahkan saye ..
saye tunggu awak mcm nakk gile taw , hem , tapi awak wat dang je kat saye ..
kecik taw aty saye awak buat cm ue , pai aty awak ..


sayang , awak nampak cute sgt ..
mase first time saye tgk awak , hati saye dahh terpaut ...
bagi saye , awak laa heartbeat saye , saye nakk jge awak bebaik ..
sampaikan 'sidie' pom hilang dari hati aw , gare2x awak ..
heehe .. 


eh2x , my dear , jgn mara taw , awak tahu kan sape yg saye maksud kan ..
jangan pukul dye taw , awak tetap kat hati saye ^_^ ..
saye sayang awak sorang je , nie just nakk amek aty boyfie je ..
hehe . nakk tgk takk pic boyfie saye ??
AARON FARIS ^_^

sweetkan boyfie saye ??

mase baru lahir , hehe merah nye !!!

tang bibir ue yang mengancam aw .. grrrr 

sepet takk mate dye ? ahahah , tergugat iman kan ??


aduiii , silap gelap sgt r !! hehe , love may boyfie taw ..

hehe , da tgk kan ? amacam ? encem takk ? jgn nakk ngurat ea ..
dye saye punye aw ^_^ ..


AARON FARIS

SRI NASHIDAH