Saturday, 29 October 2011

berjalan takk ingat spm !!

ari neeh jalan ag , haha , gee bowling , wit mary huda , ayed kusanagi , jack daniel (name tat fb , law naa add bole , hehe ) , aku dgn ayeed asek nakk lawan cpe makah paleng tinggi je , hehe , pelikk an , tp bole laa an mark aku , haha (cover le tu) .. mark ckp2x mkn , maklom le , time ue perot kosong , n mlas nakk maen betol2x , law ta , sume strike beb , haha , neeh ta , sume stress ooo , aptb laa aku neeh kann ??? kul 8 lbh bru habes men bowling , pas ue pkr nakk gee makan kat mane , dyeorg sungguh cerewet , sebb , sorang nakk makan nc , sorang ag nakk makan fast food , n last one , sume dye nakk makan , spe lagii kalo bukan jack daniel , tgk bdan daa twu laa , hahahaha , #jaat nye aku neeh# , then kiteorang decide nakk beli burge je , (save buget) , hahahaa , maklom laa , takk kaye , cume jutawan jehh , hehee ,#perasaan betol laa ,aku neeh# pas ue , bile dahh ade makanan , takk twu laa pulakk nakk makan tat ne , hehe , pusing-pusing sampai pening , hehe , last2x tepi air masin jugak kiteorang makan , dgn burge yg pedas , ayed kusanagi pulakk terrlupe beli air , watkan tekak kiteorang rase mcm nakk mnom air masin tuhh je , nasib baek waras ag , bukann ape , takot kene darahh tinggi pulakk , hehe ..

kul 9 lbh bru anta mary huda balik rumahh , nnt makk mara twu blek mlm2x neeh , hehe , seram nihh :) , lepass anta mary huda balikk , kiteorang pun berangkat pulang ke rumahh , sehingge menyebabkan jack daniel tyto dlm kete , coz da kenyang kan perot .. standert laa kan , kingkong lepass makan twos tyto ,, haha .. yall laa aku neeh , oke2x , ade snap2x pic td , nnt kite share2x ..



yg selebihh nye , bole tgk tat album throw the ball tat facebook saye oke :) , thankx coz bace , coment jika mahu .. hehe , macehh , ade time , story ag ..

1 comment: