Wednesday, 19 October 2011

kawan :)

aku bukann nakk sangat post neeh sbnarnye , dahh ade yang ngadu cakap aku asekk tuliss pasal "die" n "dia" je kann ??? so , aku tuliss pasal orang laen k ??? hehe (jangan le marahh )

see that pic ?? minahh neeh le yang cakap sruhh aku tuliss pasal laen pulekk , hehe , oke oke , name budakk ni nurfarrain binti aiyub .. kemane aje aku gee , mesti ade die , naek moto berdue , dulu kite orang satu kelas , mule2x aku nan dye takk sebulu , dye takk suke aku , aku pon takk suke dye , tp , takdir telah mengubahh segalenye , cikgu BM aku tetapkan tempat duduk , so aku terrpakse duduk sblh dye , mase tuhh le kiteorang jd rapat , samapi lahh skunkx ,. dye neeh takk ade perasaan , haha , tuhh yg aku cakap la , dye takn nanges sbb bende2x remehh , kalo dye nanges , msti coz hal2x yang terukk .. ble kite nanges , dye ketawe .. geramm gile kadang2x , tp nakk buad cmne an , dahh membe .. saba je laa , oke fullstop :)..

haa , yg neeh pulakk norhuda bte mohd zin .. die neeh takk ade kene mengene dgn anuar zain or ziana zain , tgk muke pom dahh bulei agak kann ?? hehe , tp die ade kaitan dgn omar , iaitu abg dye , oke oke , aku kenal dye da lme , cume kureng rapat la , setat rpat pun mase form 2 , satu kelas dgn aku n een . dulu dye slalu dtg rumahh aku , pape sume dgn aku , aku aket dye yg jge , dye yg cuapkn aku mamam .. hehe , pape mslh aku kongsi dgn dye , coz dye byk dgr mslh aku n twu keadaan aku , dulu tiap2x mingu ekot aku blek uma makk aku, kemane je aku jalan nan dye , gee cs , lepakk same2x , cmpykn aku da anggap dye cm adek aku sndri , gee perak dgn dye , hehe , pengalaman yg best mase gee desaru , mlm2x carikk kepahh same2x , haha , die ade ble aku susah n senang .. tp skunk da ta rpt cm dulu sgt .. coz dye pnn dahh ade cpl kann , msti lahh nakk melekat nan boy dye je .. setiap cpl msti nakk bekepit kann ??? takk ade beze lahh nan dye .. oke , fullstop ..


haa , yg neeh pulakk bestie aku yang terbaru .. baru setahun lbh aku kwan dgn dye , maklom laa kann , baru2x nakk kenal .. name dye siti norsyafiqah binti ibrahim .. aku just pnggil dye donat , mase aku mule2x rpt sebab dye ade mslh n aku jd pendengar yg agk baek la , pas uh aku start rpat dgn dye . mcm2x la hall aku dgn dye , dye ekot aku blek kg , n mcm2x ag , dulu kite orang kje kfc same2x , but aku benti awal , dye je yg kje , bile aku ade mslh , ade gakk aku cite tat dye , tp aku tana le bebankan dye nan masalah aku ann . takk elokk , hehe , oke oke , fullstop ..

haa , inilahh kawan yg paling lame dgn aku , dari kecik sampai lahh skunkx , kiteowg lahh yg paling memahami antare satu same lain , coz dye rpt gle nan aku an , now pom satu kelas , nme dye siti zulayha rahmat .. aku dgn dye ade lahh gak cite2x mslh , tp jarang sesangt lahh jarang , coz aku takk nakk le beban kan dye , kiteorang ade lahh gakk kua2x , tp jarang coz dye laen kit , takk bebas cm membe2x aku yang laen , sbb tuhh aku jarang nan dye , bile ade mase jehh aku lepakk nan dye , now dye dahh laen dahh , makklom lahh , ade pakkwe ,. satu kelass pulakk uh pakwe , tape lahh , asalkan dye appy , aku pn appy :) .. hehe .

neeh czen aku n merangkap org yg paling memahami pendirian aku , dye sayang aku , haha , dahh name pn czen kann , msti lahh slalu bersame2x , oke oke , mase aku putus cinte kann , dye ade dgn aku taw , sbb dye pn clash nan boy dye , hahahahahaha , aku mmg jaat kan , ketawekann dye , ta tao yg aku n dye tgh patah aty , hey lelaki !! takk ase kcian kehh hah ??? hehe , da2x k ila , aku dahh marahh lelaki2x tuhh , hehe , oke oke , fullstop !

korang mmg kawan terbaik aku ..
walaupun korang selalu habiskan duit aku..
tapi kowang lah selalu ade dengan aku time susah&senang
kowang lah selalu buat aq ketawa..
thankz sahabat <3<3
sayang korang sampai mati tahu!!
thankx coz korang terima aku seadenye ..
aku twu aku jaat , selalu saketkan hati korang ..
maafkan aku kalo aku buad salah oke ???
even mati pom takkan dapat ilangkan rase sayang aku pd korang !!

from your lesboo ..
 
sri nashidah comel 

(comel msti kne ade kann ??)

No comments:

Post a Comment